MICHAELSPARREBOOM.COM Filter Contact About menu
instagram

Ik ga alweer jaren mee online, ook al heb ik zelf nooit een ‘echte’ site gehad. Er niets mis met een mooie site, maar als het niet aansluit op Twitter Facebook en Instagram en ook geen feed hebt wordt het moeilijker voor mensen om op de hoogte te blijven. Ik heb dit maar schoorvoetend geaccepteerd wetende dat ik me daarin zal moeten verdiepen op een later tijdstip.¬†De laatste keer dat ik ’t allemaal heb opgezocht is jaren geleden toen nog lang niet alles ¬†lekker op elkaar aan. Inmiddels zijn diezelfde services media moguls¬†en dus alles deed het in √©√©n keer.¬†¬†instagram¬†het

share foto/bericht to facebook link
tweet foto/bericht

subscribe to RSS/feed (from links in content through ‘feed’)

share site to facebook link (from links in content)
tweet site to twitter (from links in contents)

Pas helemaal op het einde komt alles bij elkaar een soort van echo. alles wat ik fotografeer wordt op meerdere plaatsen weergegeven.

RSS

Plaats een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *