MICHAELSPARREBOOM.COM Filter Contact About menu
dark mode

ik heb al jaren een soort screensaver. De voorpagina heeft/is het demo materiaal een screensaver, en voor op de media center die de oude Air is geworden, een simpele video met SLAYER in het midden in plaats van de waar de youtube nou weer is op blijven hangen. Toen ik de nieuwe Air kocht, met macOS Mojave erop donkere modus, dark mode.

voor dark mode: FB7E07CD-7CDF-462B-B896-B7609BA139FA-768×512.jpeg

Mac gebruikers hebben ’t jaren alleen handmatig kunnen uitvoeren maar met Mojave heeft de Mac nu ook een zwarte interface, dark mode. meestal waren updates toevoegingen van features en cosmetische details maar grotendeels hetzelfde gebleven. Niet zo’n probleem, je was het gewent. Op het moment dat het systeem ook TV werd, enigszins wel. Om het te veranderen third party oplossingen. MenuEclipse werkte de menubar weg, maar liet de witte/grijze finder interface verder met rust. Ook daarvoor waren weer third party oplossingen om het thema te veranderen maar door updates werden die al snel rommelig en inconsequent. Had je eenmaal én je menubar én je dock icoontjes in ’t wit of zwart dan nóg bleef bijvoorbeeld Safari na een update samen met alle andere native apps standaard grijs. Je raadt het al: tenzij je een image maakt moet je dit proces alle apps hebben of opnieuw downloaden en het hele process overdoen. Het kon, maar je was er wel een goed middag aan kwijt. Dat moet ook Apple opgevallen zijn, denk ik.

RSS

Plaats een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *